Okurlar Ailesinin Acı Günü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü ve saygın ailelerinden olan Okurlar ailesinin kıymetli büyüğü Fatma Okurlar dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.Bölgemiz ayakkabıcılık sektörünün önemli firmalarından Azmo Kunduranın sahibi Mehmet Okurlar’ın eşi,Erdal ve Ahmet Okurlar’ın anneleri olan merhume Fatma Okurlar’ın cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde Öğle Namazına Müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.
Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Ak Parti Hatay İl Başkanı Av.Adem Yeşildal,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Emrullah Gülen; Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Siyasi Partilerin Temsilcileri,Kurum Müdürleri,STK Başkanları,Ayakkabıcı Esnaflar,Akraba ve Sevenleri katılarak Okurlar ailesinin acısına ortak oldular.
Merhume Fatma Okurlar için taziyenin 75.yıl bulvarındaki evinin önünde kurulan cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.
Şehri Hatay Haber Portalı olarak Merhume Fatma Okurlar’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu