Okul Öncesinde   Başarılı Eğitimin Adresi :”Özel Hayat Ağacı Akademi Anaokulu”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kovid-19 nedeniyle verilen aranın ardından yüz yüze eğitime başlayan Özel Hayat Ağacı Akademi Anaokulu öğrencileri ile buluşmanın heyecanı ile kaldığı yerden devam ediyor.Tüm tedbirlerin en üst düzeyde alındığı Anaokulunda sosyal mesafe kuralına uygun bir biçimde eğitim alan minikler ilköğretime hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğreniyorlar. Kısa bir süre önce faaliyete başlamasına rağmen verdiği Montessori Eğitimi ve Alanında deneyimli eğitimci kadrosu ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Özel Hayat Ağacı Akademi Anaokulu öğrenci kayıtlarına da devam ediyor.

Her bir ayrıntının en ince biçimde düşünüldüğü Özel Hayat Ağacı Akademi Anaokulu Montessori Eğitim sınıfında Duyu Eğitimi Materyalleri, Dil Bilgisi Materyalleri ve Kozmik Eğitim Materyalleri ile çocuklar Okula ve günlük yaşama en iyi seviyede hazırlanmaktadırlar.

Çocukların  ihtiyaçlarını ve özelliklerini göz önünde bulundurarak  onları  anlayarak, Her çocuğun farklı öğrenme hızı ve farklı bir mizacı olduğunu kabul etmeyi temel alan bir eğitim olan Montessori eğitim sistemi ile çocuklara en güzel eğitimi verme amacında olduklarını ifade eden Özel Hayat Ağacı Akademi Anaokulu Yöneticisi Okul Öncesi Öğretmeni Montessori Eğitmeni Cansu Arslan , Covid-19 tedbirleri kapsamında her türlü önlemin alındığı 700 M2 bahçe ve 400 M2 kapalı alana sahip okullarında Montessori Uzmanlık Eğitimi almış öğretmenlerin görev yaptıklarının altını çizerek çocukları için okul öncesi eğitim düşünen velileri vermiş oldukları eğitim hakkında detaylı bilgi almak adına Saraykent Sitesinde bulunan okullarına davet etti. Arslan :” Malumunuz tüm dünyayı etkisi altına alan bir Covid-19 illeti ile karşı karşıyayız.Almış olduğumuz tüm tedbirlere ilave olarak Gezen sınıf uygulamamız vardır.Bu uygulama çocuklar sınıflardan ayrıldığında dezenfekte çalışması yapma kolaylığı sağlamaktadır ekibimize. Velilerin gönül rahatlığında çocuklarını gönderebileceği okulumuzda Montessori Eğitim sınıfımızda Duyu Eğitiminde tanımak , farklılıkları ayırt etmek, bütünleştirmek , somutlaştırmak, eşleştirmek, gruplamak ve tasnif etmeyi Kozmik eğitimde evren içindeki yeri, dünyayı ve evreni,Dil bilgisinde dil gelişimlerini ve okuma yazmasını öğrenmektedirler. Ayrıca okulumuzda İngilizce eğitimi başta olmak üzere ,Satranç, Jimnastik ,Zumba  ve Müzik gibi eğitimlerimizde mevcuttur. Yemeklerimiz yine alanında deneyimli aşçılarımız tarafından yapılmaktadır.Botanik ve Hayvanat Bahçemizin de yer aldığı kurumumuzda eğitim tam gün verilmektedir.”dedi.

Özel Hayat Ağacı Akademi Anaokulu  Saraykent Mahallesi  5.sokak  no:8 adresinde hizmet vermektedir.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu