Öğrenciler trafik kurallarını eğitim parkurunda öğreniyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Belediyesi, Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı, Altınözü İlçe Emniyet Amirliği ve Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Altınkaya’da Çocuk Trafik Eğitim Parkı açıldı. Öğrenciler kuralları öğrendi, akülü araçlarla trafik deneyimi yaşadı

Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, 7-13 Mayıs Trafik Haftası nedeniyle Altınkaya Mahallesi’nde bulunan Altınkaya Anaokulu’nda düzenlenen Trafik Eğitimi Etkinliği’ne katıldı.

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü ve ilçe protokolü ilçeye bağlı Altınkaya Anaokulu’nda öğrenim gören öğrencilere yönelik Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Trafik Haftası’nda yapılan etkinlikler çerçevesinde Altınözü’ndeki öğrencilere trafik eğitimi veriliyor. Eğitimlerde öğrencilere trafikte dikkat edilmesi gereken kurallar, emniyet kemerinin önemi, trafik levhalarının ve ışıklarının anlamları, kurallara uygun şekilde geçitlerin kullanılması ve akülü arabalar ile trafik deneyimi sunuluyor.

ÖĞRENCİLERİMİZ GÜVENLİ TRAFİK KONUSUNDA BİLİNÇLENİYOR

Okul Müdürü Fehmi Yüküm, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Trafik Eğitim Parkuru açılış töreni ile Trafik ve İlk Yardım Haftası kutlama programını okulumuzda gerçekleştirdik. Bu program sayesinde öğrencilerimiz güvenli trafik kurallarını öğrenerek, trafik güvenliği konusunda ayrıntılı bilgiye sahip oluyorlar. Programa katılan Altınözü Kaymakamımız Sayın Cem Gümrükçü, İlçe Jandarma Komutanımız Onur Durna, İlçe Emniyet Amirimiz Ali Yılmaz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Güner, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Sayın Ahmet Zümre ve ilçemizin değerli protokolüne teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuz öğretmenlerine ve personeline program öncesi ve süreç içersindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu