Ödül Avcısı Altıneller Vestel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz dayanıklı tüketin mallar sektörünün günden güne yükselişini sürdüren firması Altıneller Vestel müşterilerine sunduğu kusursuz hizmetin yanında 2017 yılından itibaren kesintisiz aldığı ödüller ile de dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Her yıl kimseye kaptırılmayan Türkiye Şampiyonluğunun yanında En güzel mağaza, En başarılı reklam,Ankastre yaşam alanı,Vestellendiren haberler,En iyi işverenler  ve Ayın Vestellendiren hareketi alanında Türkiye Şampiyonlukları bulunan Altıneller Vestel’de sergilenen ödüller müşteriler tarafından da takdirle karşılanıyor.

Ödülleri sergilemek için daha geniş bir alan hazırlıyoruz diyerek sözlerine başlayan Altıneller Vestel Satış Müdürü Reşit Arıcıoğulları açıklamasında:” Bölgede 16 mağazamız ile en iyi hizmeti verebilmek adına var gücümüz ile çalışmaktayız. Kusursuz hizmetimizin karşılığında da tabi ki bu ödüller peş peşe gelmektedir.Bu başarılarda Altıneller Vestel ailesi olarak hepimizin payı vardır.Daha nice başarılar için biz çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.İnşallah bu yılda Türkiye Şampiyonlukları bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu