Oasis Cafe Aile Çay Bahçesi Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizi olumsuz bir biçimde etkileyen asrın felaketi sonrasında iş yerleri birer birer açılmaya devam ediyor.İşte onlardan bir tanesi  Oasis Cafe Aile Çay Bahçesi Defne ilçesinde eski Servet Düğün Salonunun olduğu yerde faaliyet gösterecek olan işletme Sabit Daplan yönetiminde Cengiz Gül ,Hamit Gül ve Ali Göçmen işletmeciliğinde  hizmete açılırken mekan geniş açık alanı ve kapalı alanı ile özlenen cafe ortamını müşterilerine sunuyor.

Yaşanan felaket sonrası büyük çabalar ile emek verdikleri işyerlerini faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Oasis Cafe Aile Çay Bahçesi yöneticisi Sabit Daplan açıklamasında:” Yaşadığımız olay ve kayıplarımız hepimizi derinden üzdü.Kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,tedavi görenlere sağlık ve hepimize sabırlar diliyoruz.

Oasis Cafe Aile Çay Bahçesi olarak Fast food lezzetlerimiz, zengin menümüz,Nargile çeşitlerimiz,Sıcak ve Soğuk içeceklerimiz ve Antakya kahve kültürünün vazgeçilmez oyunları ile en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarımıza start verdik. Herkesi Oasis Cafe Aile Çay Bahçemize bekliyoruz.”dedi.

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu