Nurdan Perde Hizmete Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sektörde elde ettiği deneyim doğrultusunda kendi iş yerini açma kararını alan Nurdan Özer,Nurdan Perde adını verdiği işletmesini düzenlenen açılış töreni ile hizmete açtı.Muhteşem bir organizasyon ile gerçekleşen açılış törenine Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Rezzuk Ayoğlu, Antakya Belediye Meclis üyesi Mehmet Karaca, Yahya Bulgurcu ,Abdo Karaca ,Macit Karaca ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Kaliteli ve şık perde tasarımları ile kısa sürede adından söz ettireceğinin sinyallerini veren Nurdan Perde mağazası Çekmece mahallesi çekmece caddesi Bahçecioğlu apartmanı no:170 adresinde hizmet verecek.

Kurdele kesimi öncesi Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Rezzuk Ayoğlu yaptığı konuşmasında :”Perde konusunda başarılı hizmetler vereceğine inandığım Nurdan Perde’nin açılışını yapıyoruz. Sahipliğini, Nurdan  Özer hanımın yaptığı perde mağazasının şehrimize  hayırlı uğurlu olmasını diler, bereketli bol kazançlar getirmesini dilerim. Bu dönemde yatırım yaparak, istihdam sağlayan Nurdan hanımı tebrik eder, tüm çalışanlarına kolaylıklar dilerim. Rabbim mahcup etmesin.”dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklarına mağazayı gezdirerek ürünleri ve yaptıkları iş hakkında bilgiler veren Nurdan Perde İşletmecisi Nurdan  Özer,Son derece şık ve modern tasarımlı perdelerin müşterilere sunulacağı işletmelerini açmanın gururu ile Açılış programlarına katılım gösteren tüm konuklarına teşekkür etti.Özer ayrıca perde konusunda farklarını ortaya koyacakları işletmelerinde Kruvaze, Katlama, Zebra, Dikey, Jaluzi, Screen, Silüet, Stor,Çocuk odaları ve İş yerleri için tasarlanmış perdeler başta olmak üzere bir çok perde çeşidi ile perde aksesuarlarını  bulunduracakları Nurdan Perde’ye herkesi davet etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu