Nergis Kokuları Her Yanı Sardı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Zarif duruşuyla gözlere hoş gelen, kokusuyla insanı mest eden nergis çiçeklerinin Antakya’da satışı başladı. Köprübaşı mevkiinde Nergis satışı yapan seyyar çiçekçilerin aracılığıyla Nergis kokuları etrafı kapladı.

Nergis çiçeğini Antakya’lıların çok sevdiğini dile getiren Ali Demir yaptığı açıklamada :”Nergis çiçekleri hem güzel görünümü hemde  güzel kokusuyla herkesi mest ediyor. Bölgemizin insanı da çok severek alıyor.Şu an için bölgemize Nergis çiçekleri daha yetişmediğinden çiçeklerimizi mersinden getiriyoruz.Sezon açılış fiyatları 15 TL’dir.Hemen her gün aynı noktada çok güzel olan bu nergisleri burada insanlara ulaştırıyorum.”dedi.

Nergis çiçeğinin anlamının, saygı duyma anlamı taşıdığını ifade eden çiçekçiler ; Güzel kokusu ve duruşunun yanında çok güzel anlamları bulunuyor. Rivayete göre herkeste birazcık gerginlik vardır, Nergis çiçeğini kokladığı zaman sakinleştirici bir özelliği var. Çiçek herkese alınmalı verilmeli, seven sevdiğine çiçek alsın, nergis alsın.” Dediler.

Nergisleri satışta gördüklerinde mutlu olduklarını ifade eden Hatayspor taraftarları her daim büyük bir keyif ile sevdikleri için aldıkları ,kokusunun günlerce sürdüğü Nergisleri bugünden itibaren bol bol görmeye devam edeceklerini söyleyerek satıcılara bereketli bir Nergis sezonu dilediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu