Nefes Bebek’e destek sergisi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ressam Sibel Çakar, gönüllü sanatçı arkadaşlarıyla birlikte SMA hastası Nefes Bebek’in tedavisine destek amacıyla sergisini Samandağ’dan sonra İskenderun’da da açtı.

Sosyal medya üzerinden, SMA hastası Nefes Bebeğe destek amacıyla sergi açacağını ve destek vermek isteyenleri beklediğini duyuran, bütün sanat dallarını davet eden Ressam Sibel Çakar, çok güzel dönüşler aldıklarını söyledi.

Pandemi öncesinde Samandağ’da yapacağı sergiyi ertelediklerini hatırlatan Ressam Çakar, SMA hastalığıyla tanıştıktan sonra sergiyi farklı şekilde yapmayı planladığını kaydetti.

49 sanatçı arkadaşıyla birlikte, yağlı boya tablo, kitap, heykel, seramik ve çeşitli el işlerinin sergilendiği ilk sergiyi Samandağ’da açtıklarını aktaran Çakar, burada 6 tablo ve farklı sanat eserleri sattıklarını ifade ederek “Samandağ’ın ardından İskenderun’da sergi açtık. Sergimiz 27 Aralık tarihine kadar Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonunda gezilebilecek ve tüm İskenderun Halkını Nefes Bebeğe destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Elde edilen gelirin, Nefes Bebeğin tedavisine aktarıldığını vurgulayan Sibel Çakar, bundan sonra da tüm SMA hastası çocuklar için ellerinden geleni yapmayı sürdüreceğini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu