Tuğçe Kandemir İzleyenleri Büyüledi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Covid-19 salgını sürecinde uygulana tedbirler kapsamında uzun süredir yapılamayan ve yeni normalleşme ile yeniden start alan konserlerin ilklerinden biri olan Tuğçe Kandemir hayranlarına unutulmaz bir konser keyfi yaşattı.

Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve  Buse Çakır’ın kusursuz organizasyonu ile Hatay’lı sanat severler ile buluşan Tuğçe Kandemir  ,Muhteşem sesi,Sempatik kişiliği ve sahne performansı ile gönüller fethetti.Sümerler Amfi Tiyatroyu dolduran vatandaşlar hemen her şarkısına eşlik ettikleri sanatçıyı ne denli sevdiklerini gözler önüne sererlerken bu performansları ile sanatçı Tuğçe Kandemir’den tam not aldılar.

Konser esnasında Asi 1967 Derneği Başkanı Serdar Kahraman tarafından Tuğçe Kandemir’e takdim edilen Hatayspor Forması,Atkısı ve Çiçek sanatçı tarafından büyük mutluluk ile karşılanırken Künefeci Cihan Usta tarafından hazırlanan üzerinde Tuğçe Kandemir yazılı künefe de büyük beğeni topladı.

İlk saniyelerden finale kadar sergilediği performans ile izleyenleri adeta coşturan Tuğçe Kandemir  konser sonrası uzun süre ayakta alkışlandı. Youtube’da 150 milyona yakın izlenen Bu Benim Öyküm parçasıyla sosyal medyada bir anda gündeme gelen Tuğçe Kandemir, Mersin Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mezunu. Kendine özgün sözlerini ve müziğini notalara döken Tuğçe Kandemir ilk şarkısının ardından ‘Yanlış’ isimli parçasıyla sevenlerinden tam not alan bir isim. Yeni normalleşme ile Türkiye genelinde konserlerine devam eden  Tuğçe Kandemir ‘in Antakya’da ki konseri gördüğü yoğun ilgi ile akıllara kazındı.

Muhteşem bir konser organizasyonuna imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve  Buse Çakır,Konserde sergilediği performans ile gönüller fetheden sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir’e yürekten teşekkür ettiklerini söyleyerek konsere yoğun ilgi gösteren tüm sanatseverlere şükranlarını sundular. Yakın zamanda yine muhteşem isimler ile sanatseverlerin karşısında olacaklarını belirten  Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve  Buse Çakır yeni konserlerin duyurularını kısa bir zaman içerisinde yapacaklarını söylediler.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu