Narlıca Kasabından Special Bir Lezzet Daha “ Dolu Kebap “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa adı UNESCO olan “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization” “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu” tarafından ‘Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen Şehrimizde uzun yıllardır müşterilerine sunduğu  et lezzetleri tam puan alan Narlıca Kasabı son dönemde hazırladığı birbirinden leziz special lezzetleri ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. General Şükrü Kanatlı Mahallesinde kasap-fırın restoran hizmeti veren Narlıca Kasabının son special lezzeti “Dolu Kebap” tadanlardan tam not aldı.

Aşışılagelmiş kağıt kebabı sunumunu ortasına zerzevat ekleyerek farklı bir lezzete dönüştüren Narlıca Kasabı İşletmecisi Mehmet Ali Nar,Daha önceki special sunumlarında olduğu gibi Dolu Kebap adını verdiği ortası zerzevatlı kağıt kebabı lezzeti ile müşterilerinden geçer not aldı.

Tepsi ve kağıt kebabı, lahmacun, etli pide konusunda en çok tercih edilen mekanlardan biri olan Narlıca Kasabında zaman zaman değişik lezzetler ile müşterilerinin karşısında olmaya çalıştıklarını ve aldıkları olumlu dönüşler sayesinde ne denli başarılı olduklarını gördüklerini ifade eden Mehmet Ali Nar;” Et konusunda uzun yılların verdiği tecrübe ile müşterilerimize en leziz sunumları yapmak adına elimizden geleni yapmaktayız.Et lezzetleri konusunda farkımız herkes tarafından bilinmektedir.Bizleri tercih eden müşterilerimiz için zaman zaman special lezzetler hazırlıyorum. Dolu Kebap onlardan birisi.Klasik kağıt kebabının ortasına  zerzevat ekleyerek yaptığım bu kebap tadanlar tarafından büyük beğeni topladı.Artık Dolu Kebap müşterilerimiz var.Narlıca Kasabı olarak damak çatlatan lezzetler ile müşterilerimize hizmete devam edeceğiz.Dolu Kebap ve diğer lezzetlerimizi tatmak üzere herkesi iş yerimize bekliyoruz.”dedi.

Ev ve İşyerlerine servis yapan Narlıca Kasabı sipariş hattı 0 326 213 23 00

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu