Narlıca Kasabı Faaliyetine Tam Gaz Devam

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Damak çatlatan et lezzetleri ile bölgemizde marka konumunda olan ve 6 Şubat depremi ile faaliyetlerine zorunlu bir biçimde ara veren Narlıca Kasabı kısa bir süre önce faaliyetlerine başladığı yeni yerinde müşterilerine muhteşem et lezzetlerini sunuyor.

Kısa adı UNESCO olan “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization” “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu” tarafından ‘Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen Şehrimizde uzun yıllardır müşterilerine sunduğu  et lezzetleri tam puan alan Narlıca Kasabının yeniden hizmette olması Antakya’da kalan müşterileri tarafından ilgi ile karşılandı.

Kasap&Fırın olarak hizmet veren işletme aynı formatında 15 Temmuz Milli İrade Parkında hizmet veriyor.

Çok büyük acılar ve kayıplar yaşadık diye sözlerine başlayan Narlıca Kasabı İşletmecisi Mehmet Ali Nar açıklamasında:”İlk önce kaybettiklerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar dilemek istiyorum.Asrın felaketinden yaralı olarak kurtulan ve halen hastanelerde tedavisi sürenlere de Allah’tan şifalar diliyorum.

Narlıca Kasabı olarak çok büyük kayıplarımız olmasına rağmen ekip arkadaşlarımız ile birlikte kısa sürede toparlanarak müşterilerimize hizmet verir konuma geldik.Günlük taze et satışı Tepsi ve kağıt kebabı, lahmacun, etli, pide ve sucuk lezzetlerimiz başta olmak üzere tüm hizmetlerimize hız kesmeden devam etmekteyiz.Herkesi 15 Temmuz Milli İrade Parkındaki yeni yerimize bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu