Müşebbek Lezzeti Altınözü’nde

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya’da uzun yıllardır işyerine dönüştürdüğü minibüsünde sıcak sıcak hazırladığı enfes müşebbek tatlısı lezzeti ile bilinen Sakıp Usta, Yaşanan deprem felaketi sonrası zorunlu biçimde ara verdiği işletmesini Altınözünde faaliyete geçirdi.

Sanayi bölgesinde merkezi bir noktada faaliyete başlayan Sakıp Usta’nın meşhur müşebbek tatlısı lezzetine ilk günden yoğun ilgi olduğu gözlendi.

Fiyat konusunda deprem felaketi öncesindeki fiyatlar ile satışı gerçekleştiren işletmeye akın eden vatandaşlar hem özledikleri muhteşem lezzete kavuşmanın hem de fırsatçılık yapmayarak uygun fiyatlar ile bu lezzeti kendilerine sunan Sakıp Usta ile yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek alışverişlerini yaptılar.

Yeniden faaliyette olmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Sakıp Bolat açıklamasında:” Öncelikle kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımız için Allahtan rahmet dilemek istiyorum.Hepimiz için büyük acıların yaşandığı asrın felaketinde yaralanan vatandaşlarımıza sağlık bizlere de sabırlar diliyorum.Uzun yıllardır Narlıca bölgesinde faaliyet gösterdiğim işyerimde faaliyetlerime zorunlu bir biçimde ara vermek zorunda kalmıştım.Bugün çok şükür işletmemizi faaliyete geçirerek enfes müşebbek lezzetimizi müşterilerimize sunmaya başladım.Tabi lokma tatlımızı da yapmayı ihmal etmedim. Müşteri memnuniyeti ve hijyen olmazsa olmazımızdır.Müşterilerimin ilk günden göstermiş olduğu ilgi herkesin bölgemizin gözde  lezzeti olan müşebbek tatlısını ne denli özlediklerini gösterdi bana.Sıcak sıcak sunabilmek adına var gücümle çalıştım. Fiyat konusunda eski fiyatlar ile satışta olduğumu belirtmek isterim.Herkesi Sanayi Sitesi Ramazan Otomotiv yanında bulunan işyerime bekliyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu