Musa, Melih ve Menderes imzaya çok yakın!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yeni sezona düşük maliyetli transfer politikasıyla hazırlanan Hatayspor, rotayı boşta olan isimlerin yanı sıra genç oyunculara çevirdi. Yönetimin bu tercihinin nasıl bir sonuç vereceği zamanla ortaya çıkacak. Hatayspor, Musa Çağıran’ın yanı sıra iki genç oyuncuyla imza aşamasına geldi

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörlüğe Serkan Özbalta’yı getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-Beyazlılar, kaleci Munir Mohamedi’nin yerini küme düşen Çaykur Rizespor’un formasını giyen mili kaleci Gökhan Akkan’la doldurmanın hesaplarını yapıyor.

Konyaspor’dan orta saha oyuncusu Musa Çağıran’ını da kadrosuna katmak için önemli bir mesafe kaydeden Hatayspor, potansiyel oyuncular Melih İnan ve Menderes Çağlar’la yaptığı görüşmelerde süreci imza aşamasına kadar getirdi.

MUSA İLK 11’E GİRMEKTE ZORLANIYOR!

29 yaşındaki orta saha oyuncusu Musa Çağıran kariyeri boyunca sırasıyla Altay, Göztepe, Galatasaray, Konya, Bursa, Karabük, Osmanlı, Rize, Alanya ve tekrar Konya’da forma giydi. Musa geçtiğimiz sezon 4’ü ilk 11’de olmak üzere 12 Süper Lig maçında görev yaptı. Yıllardır görev yaptığı takımlarda rotasyon oyuncusu olarak kullanılan Musa, ilk 11’e3 girmekte zorlanıyor. 2020-2021 sezonunda sadece 3 kez ilk 11’de şans bulan Musa, 2019-2020 sezonunda ise Alanyaspor’la sezon boyunca sadece 5 kez sahaya ilk 11’de çıktı.

MELİH İNAN SEZONU 8 GOLLE KAPATTI

Hatayspor’un düşük maliyetli potansiyel oyuncu arayışlarına uyan isimlerden biri olan TFF 3. Lig ekiplerinden Derince Belediyespor’da forma giyiyor. 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu geride bıraktığımız sezonda 29’u ilk 11’de olmak üzere toplamda 32 maçta forma giydi. Melih bu maçlarda takımına 8 gollük bir katkı sağladı.

KAPALI KUTU MENDERES ÇAĞLAR!

22 yaşındaki orta saha oyuncusu Menderes Çağlar’ın aynı zamanda Lihtenştayn vatandaşlığı da bulunuyor. İsviçre gelişim liglerinde yer alan FC Montlingen takımında forma giyen Menderes orta saha pozisyonunda görev yapıyor. Menderes Lihtenştayn U-21 takımında da forma giydi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu