Muhteşem Düğünle Dünya Evine Girdiler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Tıraşlı ve Kara ailelerinde düğün heyecanı yaşandı.İnci&M.İsmail Tıraşlı’nın dünyalar güzeli kızları Merve ile Emine&A.Vahit Kara çiftinin yakışıklı oğulları Murat Antik Han Plaza’da düzenlenen muhteşem düğün ile dünya evine girdiler. Her bir ayrıntının en ince biçimde düşünüldüğü düğünde konukların alkışları arasında piste gelen Merve&Murat   çifti ilk dansları ile izleyenleri adeta büyülediler.

Nikah merasimi ile devam edilen düğünde genç çiftin nikah şahitliklerini Ömer Tartıcı, Suphiye Batı, Mehmet Ali Büyükada ve Hakan Helvacıoğlu yaptılar. Evlilik cüzdanını Merve&Murat  çiftine hayırlı olsun dilekleri ile veren Antakya Belediyesi Nikah Memuru    genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.

Müziğin bir an kesilmediği  düğünde eğlence gece boyunca devam ettiği düğünde, Aile bireylerinin katılımı ile düğün pastasını kesen Merve&Murat  çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken genç çift bu mutlu anlarında yanlarında olduklarından dolayı tüm sevdiklerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.Takı merasimi ile düğün sona erdi.

Şehri Hatay Haber Portalı olarak Merve&Murat   Kara çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu