MUHTARLAR İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve Hatay’ın ilçelerinde görev yapan temsilci mahalle muhtarları, HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat ve idarecileriyle Hatay Gastronomi Evi’nde istişare programında bir araya geldiler.

Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü tarafından Hatay Gastronomi Evi’nde verilen iftar programına HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat ve idareciler, Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Semir Yoğurtçu, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel ve Hatay’ın ilçelerinde görev yapan temsilci mahalle muhtarları katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısında kısa bir konuşma yapan Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, “Hatay’da görev yapan mahalle muhtarlarımız ve ilçe temsilci mahalle muhtarlarımızla birlikte HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat ve idarecileriyle bir araya gelerek istişarelerimizi gerçekleştirdik. HBB Başkanımız Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda HATSU Genel Müdürlüğü’nün tüm ilçelerimize bağlı mahallelerimizin altyapı ile ilgili yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Hatay’a eşit bir şekilde hizmet etme noktasında elini taşın altına koyarak çalışmalarını sürdüren başta HBB Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere altyapı sorununu çözmek için çaba sarf eden ve bizlerle her daim istişarelerde bulunarak çözüm üreten HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat’a ve idarecilerine düzenlemiş olduğumuz istişare programına katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Hatay Gastronomi Evi’nde düzenlenen iftarda bir konuşma yapan HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat, “Başkanımız Lütfü Savaş önderliğinde Hatay’ımızın 15 ilçesinde çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştiriyoruz. Altyapı çalışmalarımız tüm ekibimizle birlikte sahada olarak devam etmektedir. Önce İnsan anlayışı ile Hataylılara sağlıklı ve kaliteli su hizmetini sunmanın gayreti içerisindeyiz. Hatay’ımızın 15 İlçesi’nde görev yapan muhtarlarımızın kendi mahalleleri ile ilgili yapılması gereken hizmetleri programlarımıza alarak altyapı çalışmalarını seri bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bugün Hatay Gastronomi Evi’nde düzenlediğimiz iftar programına katılım sağlayan tüm mahalle muhtarlarımıza ve temsilcilerine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

MUHTARLARDAN GENEL MÜDÜR POLAT’A PLAKET

Hatay Gastronomi Evi’nde düzenlenen istişare programının ardından düzenlenen iftar programı sonrasında Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü tarafından HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat’a plaket takdim edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu