Muhtar, devletle millet arasındaki köprüdür

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında Altınözü Tacettin Sürmeli Parkı’nda bir tören düzenlendi. Törende Altınözü Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Sabahattin Bayır tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Muhtarlar daha sonra ilçe kaymakamlığı ve ilçe belediyesini ziyaret ederek tebrikleri kabul etti.

Törene katılan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen Çelenk Sunma törenine katıldık. Muhtarlarımız, bizim mahallelerdeki gören gözümüz, işiten kulağımızdır. Vatandaşla belediye arasındaki köprümüzdür. Kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören, mahallelerimizde en yakın mesai arkadaşlarımız olan değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlarım” dedi.

KAYMAKAM GÜMRÜKÇÜ VE BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİLER

Tacettin Sürmeli Parkı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunan muhtarlar daha sonra Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret etti. Altınözü Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Sabahattin Bayır ve beraberindeki heyeti ağırlayan Kaymakam Gürmükçü, muhtarların halkla devlet arasında bir köprü vazifesi gördüğüne vurgu yaptı ve tüm muhtarların, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

BAŞKAN SARI: GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Altınözü Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Sabahattin Bayır ve beraberindekiler daha sonra Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı ziyaret etti. Muhtarları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarı, “Değerli muhtarlarımız ile bir araya geldik. 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebeti ile, Altınözü Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Sabahattin Bayır ve 48 mahallemizin kıymetli muhtarlarını belediyemizde ağırladık. Bu vesile ile bir kez daha tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü‘nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu