Muhtar Aksoy :”Yaptıklarımız ,yapacaklarımızın teminatıdır.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya’ya bağlı Madenboyu  mahallesinde 2009 yılından bugüne kadar   muhtarlık görevini başarılı bir biçimde icra eden Halil Aksoy  ,Mahallesine hizmete devam edebilmek adına 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrardan aday olduğunu açıkladı. Madenboyu için yaptığı başarılı çalışmalar sevilen ve takdir edilen muhtar Halil Aksoy’un yeniden aday olması mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

Bizde yalan yok,ne söylediysek yaptık diyerek sözlerine başlayan  muhtar Halil Aksoy yaptığı açıklamada:” Madenboyu mahallemiz  gerek konumu gerek se de doğal güzellikleri ile Hatay’ımızın en güzel mahallelerinden birisi. Aynı zamanda Demirköprü Jandarma karakolu tarafından huzur ve güven anlamında ödül almış bir mahalle aynı zamanda .İşte böylesine güzel bir mahallede 2009 yılından bu yana yürüttüğüm muhtarlık görevimde yaptığım bütün çalışmalar mahalle sakinlerimiz tarafından bilinmektedir.Asrın felaketi diye tabir edilen 6 Şubat depremi sonrası nüfusu kat be kat artan mahallemizde gereken tüm yardımlar ivedilik çerçevesinde gerçekleşmiştir.Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah.Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Hepsi birbirinden kıymetli aza arkadaşlarım ile birlikte yaptığımız çalışmalarda elimizden gelenin fazlasını yapma çabası içerisinde olduk. Mezarlığımız ve çevresi düzenlemesi  ile Mahalle aralarında parke döşemelerimiz en iyi biçimde yapıldı.Madenboyu’nu çevre mahallere bağlayan 7 yolumuzun tamamını asfalt yaptırdık. Önemli bir konu olan Uyuşturucu ve Hırsızlık konusunda kimseye göz açtırmayarak bu kötü niyetli insanlara fırsat vermediğimizin altını çizmek isterim.Mahallemizin meydanına kazandırdığımız sosyal tesisimizden tüm sakinlerimiz faydalanmaktadır.15 derslikli okulumuzda bizim görev süremizde tamamlanarak eğitime açıldı.

Aynı zamanda Amatör liglerde resmi maçlara ev sahipliği yaptığımız sahamız da bizim için iyi bir kazanım oldu.PTT şubemizi mahallemize açarak vatandaşlarımızı şehir merkezine gitmekten kurtardık. Ve ayrıca Anayol üzerinde bulunan ve oradan geçerken herkesi hayranlıkla baktığı Madenboyu Yeni Camiyi öncülüğünü yaptığım derneğimiz sayesinde tamamladık.Bu camimizin şöylede bir özelliği var ki 1.5 yıl gibi bir sürede tamamlandığı için en kısa sürede biten cami ünvanına sahiptir.

Madenboyu için yaptığımız faaliyetlerde  bizlerden desteklerini esirgemeyen Resmi Kurumlarımız ve Belediyelerimize teşekkür ediyoruz.Aza arkadaşlarım ile birlikte sevdamız olan Madenboyu mahallemiz için yeniden kollarmızı sıvadık ve mahalle sakinlerimizden bir kez daha desteklerini bekliyoruz.En derin saygılarımızla.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu