Muhtar Aksoy  Çalışmalarında Tam Gaz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya’ya bağlı Madenboyu  mahallesinin sevilen ve çalışkan muhtarı Halil Aksoy  seçildiği günden bu güne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalara  ara vermeden tam gaz devam ediyor.2009 yılından bu yana Madenboyu mahallesinde Muhtar olarak görev yapan Halil Aksoy  ,O günden bugüne hız kesmeden devam ettiği çalışmaları ile tüm mahalle sakinlerinin takdirini topladı.

Üç dönemdir Madenboyu Mahallesine hizmet etmekten son derece mutluluk duyduğunu söyleyen Muhtar Halil Aksoy  yaptığı açıklamada:”  Madenboyu mahallemiz  gerek konumu gerek se de doğal güzellikleri ile Hatay’ımızın en güzel mahallelerinden birisi. Aynı zamanda Demirköprü Jandarma karakolu tarafından huzur ve güven anlamında ödül almış bir mahalle aynı zamanda .Ve çevresindeki mahallelere  bağlanan 7 yol girişi olan bir mahalle. Şükürler olsun görev süremde büyün yolları asfalt yaptırdık.

Mezarlığımız ve çevresi düzenlemesi  ile Mahalle aralarında parke döşemelerimiz en iyi biçimde yapıldı. Mahallemizin meydanına kazandırdığımız sosyal tesisimizden tüm sakinlerimiz faydalanmaktadır.15 derslikli okulumuzda bizim görev süremizde tamamlanarak eğitime açıldı.Aynı zamanda Amatör liglerde resmi maçlara ev sahipliği yaptığımız sahamız da bizim için iyi bir kazanım oldu.PTT şubemizi mahallemize açarak vatandaşlarımızı şehir merkezine gitmekten kurtardık. Ve ayrıca Anayol üzerinde bulunan ve oradan geçerken herkesi hayranlıkla baktığı Madenboyu Yeni Camiyi öncülüğünü yaptığım derneğimiz sayesinde tamamladık.Bu camimizin şöylede bir özelliği var ki 1.5 yıl gibi bir sürede tamamlandığı için en kısa sürede biten cami ünvanına sahiptir.Ben ve aza arkadaşlarım mahallemize en iyi hizmeti verebilmek adına var gücümüz ile çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.Bu arada her konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Resmi Kurumlarımız ve Belediyelerimize teşekkür ediyoruz.Hepsinden Allah razı olsun.”dedi.

Madenboyu mahallesinden olan Semerciler Çarşısı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren muhtarları Hail Aksoy’dan gurur duyduklarını belirterek Mahalle için göreve geldiği günden buyana yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu