Muharrem İnce: Bu muhalefetten bir şey olmaz!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı hizmet binasının açılışına katılmak ve bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize geldi. Adalı Konağı’nda düzenlediği basın toplantısının ardından yaya olarak, partisinin Cumhuriyet Caddesi’ndeki il hizmet binasına gelen İnce, hizmet binasını gençlerle birlikte açtı. Antakya’da partisinin Hatay İl Başkanlığı hizmet binasını açan İnce, burada partililere seslendi.

ÇÖZÜM MARKETLERDE DEĞİL TARLADA

“Önümüzde bir seçim olacak hep birlikte Türkiye’yi düzlüğe çıkartacağız. Türkiye’yi mutlu bir Türkiye yapacağız. Refah içinde bir Türkiye yapacağız. Refah içinde bir Türkiye olacağız. Üreten bir Türkiye yaratacağız. Çözüm marketlerde değil tarladadır. Üretmezsen olmaz. Çözüm meradadır, ovadadır, ağıldadır, gübreyi ve mazotu ucuza vermektir. Mazotu yatlara ucuz veriyor çiftçiye pahalı veriyor. Dünyada kendi kendine yeten 7 ülkeden biriydik. Şimdi Rusya’dan, Ukrayna’dan savaş halindeki ülkelerden ayçiçeği yağı ithal ediyor hale geldik.”

BU MUHALEFETTEN DE BİRŞEY OLMAZ

“Türkiye bu yoksulluğu hak etmiyor. Türkiye’yi bu uçurumun başından hep birlikte çekip alacağız. Bunu başarabiliriz. Onun için bu iktidarı da bu muhalefeti de toptan göndereceğiz. Hepsini birden göndereceğiz. Bu muhalefetten de bir şey olmaz. İktidar batırdı ama bu muhalefette düzlüğe çıkartamaz. Haftada bir araya geliyorlar, çözüm? Çözüm yok. Çözüm üretemiyorlar, Cumhurbaşkanı adayları var mı? oda yok. Cumhurbaşkanı adayı olmak önce cesaret ister. Her şeyden önce o cesareti göstereceksin. Biz Memleket Partisi olarak, sloganımız net. Ne Cumhur ne millet tek yol memleket.” dedi.

MİLLET FAKİRLEŞTİ BANKALAR ZENGİNLEŞTİ

İktidarın 85 milyonunun cebinden aldığı parayı bankalara verdiğini iddia eden İnce, “2022 yılının ilk çeyreğinde bankaların karı yüzde 285 arttı. Yani ekmek alamadığın zaman bilki o ekmek bankaya gitti. Peynir bankada, mazot, benzin, yem, gübre bankada Türkiye’de yüzde bin kar eden banka var. Millet fakirleşti, bankalar zenginleşti. Sizin cebinizden aldığı parayı bankalara kim verdi, Erdoğan verdi. Bunu böyle bilelim. Kırkmayalım cesurca haykıralım” dedi.

Muharrem İnce yaptığı konuşmanın ardından partisinin İl Başkanlığı hizmet binasını partisinin en genç üyelerine açtırdı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu