Mozaik Sanatını Tamda Yerinde Öğreniyorlar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Tarihi antik çağlara kadar uzanan Mozaik sanatının başkenti olarak bilinen Antakya’nın Mozaik konusunda zirvede yer alan firması Haas Mosaic Mustafa Karabay yönetiminde farkını ortaya koymaya devam ediyor.Yapılan birbirinden başarılı ve kusursuz mozaik çalışmaları ile bilinen Haas Mosaic,1 yıldır bayan kursiyerlere verdiği mozaik eğitimleri ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı.30 bayan kursiyer aldıkları eğitimler doğrultusunda mozaik sanatçısı olma yolunda emin adımlar ile ilerlerken elde ettikleri kazanımlar ile de aile ekonomisine katkı sağlıyorlar.Kursları başarı ile tamamlayan bayanlar aynı zamanda Haas Mosaic bünyesinde çalışma şansını buluyorlar.

Mozaik sanatı konusunda başarılı eğitmenler arasında yer alan Emine Avcı konu ile ilgili yaptığı açıklamasında :” Haas Mosaic olarak 1 yıldır bayan kursiyerlerimize mozaik konusunda eğitimler vermekteyiz. Eğitimlerimiz dört kategoriden oluşmaktadır. İlk aşama olarak Papatya kategorisi ile mozaik sanatına merhaba diyen bayanlarımız daha sonra sırası ile küçük tablolar yaptıkları Karanfil,Büyük tablolar ortaya çıkardıkları Menekşe ve Finalde mozaikten çanta yaparak eğitimlerini tamamladıkları Orkide kategorisi sonrası iyi birer mozaik sanatçısı olmaktadırlar. Tüm malzemelerin işletmemiz tarafından karşılandığı eğitimlerimizin hızlandırılmış eğitim olduğunu söyleyebiliriz. Eğitimlerimizde klasik mozaik çalışmalarını yapan kursiyerlerimiz işletmemiz tarafından yapılan nano ve mikro mozaik çalışmalarını da elektronik büyüteçler nezaretinde en iyi biçimde yapmaktadırlar. Eğitimleri boyunca kursiyerlerimizin yapmış oldukları ürünleri kendilerine veriyoruz. Eğitim tamamlandıktan sonra iyi mozaik sanatçıları olan öğrencilerimiz arzu ettikleri takdirde firmamız bünyesinde çalışmaktadır.Bizlere böyle bir imkanı sağlayan Haas Grup Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Karabay’a teşekkür ediyor,mozaik sanatına ilgi duyan bayanları kursumuza bekliyoruz.”dedi.

Kursiyerlerden Manolya Tutar kısa sürede çok yol katettiklerinin altını çizerek artık nano ve mikro mozaik çalışmalarını en güzel biçimde yapabildiklerinin altını çizerek kendilerine bu imkanı sunan Haas Grup Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Karabay ve Mozaik Sanatçısı Emine Avcı’ya şükranlarını sundu.
Eğitimler neticesinde mozaik sanatçısı olan bayanlara aynı zamanda istihdam sağladıklarını da söyleyen Haas Grup Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Karabay,Alanında deneyimli bir isim olan Mozaik Sanatçısı Emine Avcı nezaretinde eğitimlerinin hız kesmeden devam ettiğini belirterek mozaik sanatına ilgi duyan bayanları atölyelerinde gerçekleşen eğitimlere davet etti.
Haas Mosaic mozaik kursu için irtibat telefonu 0 505 016 44 48

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu