Moral ve özgüven depoladık

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ömer Erdoğan, Göztepe galibiyetinin puan cetvelinde alt gruptan biraz uzaklaşmaları noktasında önemli olduğunu söyledi ve “Son haftalara girerken ister istemez çok farklı skorlar da oluşabilir ve hiç beklenmedik bir anda sıkıntılı bir sürece de girebilirdik” değerlendirmesini yaptı

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 2-1 kazanılan Göztepe maçının ardından dikkat çekici açıklamalarda bulundu.  Alınan galibiyetle birlikte puan cetvelinde alt sıralara düşmekten kurtulduklarını ifade eden Ömer Hoca, moral ve özgüven depoladıklarını söyledi. Haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Erdoğan, “Önemli bir galibiyet alarak biraz olsun rahat bir nefes aldık. Önümüze daha iyi bakacağımız bir ortam oluştu. Çünkü maçtan önce söylediğim gibi bugün alacağımız 3 puan hem şu an bulunduğumuz konumu koruma anlamında önemli aynı zamanda alt gruptan biraz uzaklaşmamız gerekiyordu. Çünkü son haftalara girerken ister istemez çok farklı skorlar da oluşabilir ve hiç beklenmedik bir anda sıkıntılı bir sürece de girebilirdik. Onun için bugün 3 puanı alıp dediğim gibi önümüze daha rahat bir şekilde bakıp yine daha moralli, özgüvenli bir ortam oluşturmak istiyorduk. Bu galibiyetle de inşallah bunu elde ederiz. Tabi bugün bu galibiyetin sevincini yaşayacağız. Yarından itibaren hafta sonu oynacağımız Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

2-0’LIK SKORUN TEHLİKELİ OLDUĞUNU ANLATTIM

Sıkıntılı bir süreçten geçerken önemli bir galibiyet aldıklarını belirten genç çalıştırıcı, “Önemli bir dönemde önemli bir galibiyet. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorduk. Bugün maçın zorluk derecesini biliyorduk. Rakibimiz Göztepe son 5 maçta oynadığı futbolla ve aldığı 4 galibiyetle ve en son hafta içi oynadığı kupa maçında da ne kadar çıkışta olan bir takım olduğunu zaten biliyorduk. Maçın geneline bakınca ilk dakikadan itibaren çok iyi futbol oynayan bir Hatayspor vardı. Haklı bir şekilde 2-0’lık bir skor elde ettik. Devamında üçü ve dördü de bulabilirdik. Devre arasında oyuncularımı 2-0’lık skorun tehlikeli olduğu konusunda uyardım. Gol yediğiniz zaman saha içerisinde bir panik ortamı oluşuyor. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi de son aldığımız mağlubiyetlerden herkesin üzerinde bir galibiyet baskısı ve ister istemez bir stres vardı. Ne kadar oyuncularımıza rahat oynamalarını söylesek de oyuncularım galip gelmeyi çok istiyordu” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu