Momo Yansene yıllık ücretinde indirime gitmezse rota başka golcülere çevrilecek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor’un Gineli golcü Momo Yansene’yle zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığı haberlerinin doğru olmadığı öğrenildi. Momo’nun istediği rakamı çok bulan yönetim, istenilen rakama inilmemesi halinde rotayı başka golcülere çevirecek

Bir yandan hafta sonu karşılaşacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdüren Atakaş Hatayspor bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Beyazlı ekip uzun süredir arayış içinde olduğu forvet takviyesinde mutlu sona ulaştığı yönündeki haberlere ise yalanlama geldi. Hatayspor’un Moldova’nın FC Sheriff takımında forma giyen Momo Yansane’yi sezon sonuna kadar kiralık olarak 800 bin Euro’luk zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ile transfer edildiği haberlerini yalanlayan yöneticiler, “Kulüpten resmi açıklamadığı olmadığı sürece yayınlanan transfer haberlerine itibar etmeyin” görüşünü savundular.

YILLIK ÜCRETTE İNDİRİM OLMAZSA TRANSFER YATACAK

25 yaşındaki Gineli golcüyle uzun süredir temasta olan Bordo-Beyazlılar, oyuncuyla maddi konularda anlaşmazlık yaşayınca bu transferi beklemeye aldı.

Kulübün önerdiği rakam ile oyuncu ve menajerinin istediği rakamların arasında ciddi bir fark olduğu öğrenildi. Momo Yansene’nin ücretinde indirim isteyen Hatayspor Transfer Komitesi, indirim olmadığı takdirde bu transferin gerçekleşmeyeceğini kesin bir dille ifade ettiler.

Haber:Talip Köleoğlu

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu