Mobilya Sektörüne Kadın Eli Değdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sektörün iddialı markası Babalar Mobilya kadın işletmecisi Birgül Babalar ile istikrarlı yükselişini sürdürüyor.1990 yılında Muzaffer Babalar tarafından kurulan Babalar Mobilya, beş senedir bayrağı eşinden devralan ve sektöre kadın dokunuşu getiren şu an ki işletmeci Birgül Babalar ile fark yaratmaya devam ediyor. Mobilya sektöründe Bölgemizde lider konumda olan Festamo Babalar Mobilya Modern Koltuk Takımları , Yatak odası modelleri ve çok daha fazlasını uygun fiyatlar ile bulabileceğiniz bir işletme olarak çalışmalarında hizmette hız kesmiyor.

Festamo Babalar Mobilya’ya Tam Not

Ürünlerine olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Birgül Babalar, geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet verdiklerini söyleyerek:” Kurulduğu günden bu güne mobilya sektörünün içerisindeyim. Daha önce eşime destek vermek ve yardımcı olmak için iş yerine gelip gidiyordum. Ancak beş senedir tüm işler ile ilgileniyorum. Mobilya seçiminden dekorasyona varana kadar her dokunuş bana ait.

İlk günden beri kalitemizden ödün vermeyerek, yerimizi korumaya devam etmekteyiz. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunduğumuz işletmemizde satış sonrası vermiş olduğumuz hızlı servis hizmetimiz ile de müşterilerimizden tam not almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugünlere gelmemizde büyük katkıları olan değerli müşterilerimiz başta olmak üzere, kurucumuz ve eşim Muzaffer Babalar ve alanında uzman personelimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Müşteri memnuniyetini her daim ön planda tutan Babalar Mobilya’da indirimli kampanyalarından  faydalanmak isteyen herkesi mağazalarına beklediklerini ifade eden Birgül Babalar, Kampanyadaki ve tüm modellerinde taksit imkanı sunduklarının altını çizdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu