“Mobilya AVM yakında başlıyor”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

ATSO ve HESOB öncülüğünde kurulacak olan mobilya AVM projesi için HESOB Başkanı Teksöz, destek ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Hatay’ın dünyaca ünlü mobilyalarına yeni pazarlar açmak, mobilya işletmecilerini tek çatı altında toplayarak mobilya sektörünü kalkındırmayı amaçlayan Mobilya AVM projesinde yer tahsisi için yoğun mesai harcayan Başkan Teksöz, ATSO meclis üyesi Yakup Alpaslan ile birlikte AK Parti İl başkanı Adem Yeşildal’ı ziyaret etti.

YEŞİLDAL’DAN PROJEYE TAM DESTEK

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Mobilya AVM projesini çok değerli bularak he türlü desteği vereceğini kaydetti. Projenin çok sayıda vatandaşa iş imkanı sunacağını belirten Başkan Yeşildal, sürecin başından sonuna kadar üzerine düşen her görevi seve seve yerine getireceğini belirtti.

TEKSÖZ’DEN YEŞİLDAL’A TEŞEKKÜR

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, desteğinden dolayı AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal’a teşekkürlerini iletti. Teksöz, yayınladığı teşekkür mesajında; “ATSO ve HESOB önderliğinde kurmuş olduğumuz Mobilya AVM kooperatifinin arsa tahsisi ile ilgili AK Parti İl başkanımız Adem Yeşildal’ı ATSO meclis üyesi Yakup Alpaslan ile birlikte ziyaret ettik. Arsa tahsisi konusunda ve Mobilya AVM”nin başlangıcından bitimine kadar her türlü desteği her zamanki gibi vereceklerini beyan eden başkanımıza esnafımız adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Yeşildal, ziyaretlerinden dolayı Teksöz’e ve Alpaslan’a teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu