MKÜ’lü öğrenciler Altınözü’nü fotoğrafladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ile beraber organize edilen “Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü” konulu fotoğraf yarışması için Altınözü’ne gelen öğrencileri ağırladı.

Öğrenciler ile kahvaltıda buluşan Başkan Sarı, Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencilerine gezi boyunca çekecekleri karelerde başarılar dileyerek, “Sevgili Gençler İlçemize hoş geldiniz. Belediyemiz ve Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve sinema bölümü ile organize ettiğimiz “Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü” konulu fotoğraf yarışması öncesi öğrencilerimizle bir araya geldik, İlçemizin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerinden bahsettik. Yarışmaya katılım gösterecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Altınözü’nün Güzelliklerine Hayran Kaldılar

Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinin sabah 9’da başlayan ve akşam saatlerine kadar süren fotoğraf gezisi rotasında; Yunushan Gelinler Dağı, KozKalesi, Tokaçlı Zeytin Müzesini, Çanakkale Gezici Müze, Yarseli Barajı ve Altınözü Millet Bahçesi vardı. Mustafa Kemal Atatürk İletişim Fakültesi Dekanı Veysel Eren, Altınözü’nün güzelliklerine hayran kaldığını ve bu güzellikleri öğrencilerin görmesine imkân sağlayan Altınözü Belediye Başkan Rıfat Sarı’ya teşekkürlerini iletti.

Proje Danışman ve Koordinatörü Özden Toprak ise, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerine bir nevi mesleki deneyim sağlamasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu