Milli iradenin üstünde hiçbir güç tanımadık, tanımayız!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında Altınözü ilçesi Yenişehir Mahallesi Pazar Caddesinde geniş katılım bir program düzenlendi. Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçe protokolü, gaziler, şehit aileleri ve vatandaşların katıldığı program hain darbe girişiminin fotoğraflarla anlatıldığı 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergi’sinin açılışı İle başladı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşması dinlendi. Program daha sonra Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualarla devam etti. Daha sonra Altınözü Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz klibi izletildi.
HİÇBİR GÜÇ BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ
Programda bir konuşma yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, milli iradeye ve demokrasiye vurgu yaptı. Birlik ve beraberlik mesajları da veren Başkan Sarı, “Milli iradenin üstünde hiçbir güç tanımadık, tanımayız. 15Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılında; hemşehrilerimizle birlikte meydanlardayız, demokrasi ve milli birlik nöbetindeyiz. Biz de bu birlik ve beraberlik olduğu sürece hiçbir güç ülkemizi yolundan döndüremeyecektir. Türkiye aşkına meydanları dolduran hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum. Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı Hatay Şairler Yazarlar Derneği Başkanı Ali Parlak ve şair Zeynel Abidin Payas’ın şiir dinletisi ile devam etti. Daha sonra Ozan Fedai Koç ve Salim Deniz’in kahramanlık türküleri dinletisi gerçekleştirildi.
Programın sonunda tüm Türkiye’de olduğu gibi Altınözü ilçesinde de saat 00:13 itibarıyla tüm camilerden sela okundu. Altınözü’nde gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu