Milletvekilleri, Bakan Karaismailoğlu’ndan Altınözü yolu için destek istedi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Hatay Milletvekilleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel ve Hacı Bayram Türkoğlu katıldı.
Aralarında Altınözü Enek Narlıca yolunun da olduğu çok sayıda proje için Bakan Karaismailoğlu’ndan destek talep eden Hatay Milletvekilleri, Hatay’a yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na gerçekleştikleri ziyaretle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu beyi vekillerimizle beraber ziyaret ettik. Altınözü, Enek-Narlıca yolu, Hassa Tüneli, Toprakkale İskenderun yolunun yenilenmesi, Sarımazı-Antakya Yolunun yenilenmesi ile ilgili görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN SARI FESTİVALDE YAPTIĞI KONUŞMADA DESTEK İSTEMİŞTİ
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, bu sene 6’ncısı düzenlendikleri Altınözü Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nde aralarında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Hatay Milletvekillerinin olduğu protokolün önünde yaptığı konuşmada, Altınözü Antakya karayolunun ikinci etabının tamamlanması için bir kez daha destek istemişti. Başkan Sarı, söz konusu açıklamasında, “Benim her yıl bakanlarımızdan, valimizden, vekillerimizden bir talebim oluyor. Altınözü Antakya ve Altınözü Karbeyaz yolunda ilk etap tamamlandı. İkinci etap için de sayın bakanımızdan, sayın valimizden ve milletvekillerimizde destek istiyorum. Sizi ilçemize davet ederken, içimiz cız ediyor yolda çok sarsılacaksınız diye” ifadelerini kullanmış ve Altınözü Antakya karayolunun Narlıca’ya kadar olan kısmının da tamamlanması için destek istemişti. Haber: Sabahattin Atasoy

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu