Milletvekili Güzelmansur’dan  Tuhafiyeciler Odasına Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre ile Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığına Seçilen Ali Baklacı ve Yeni Yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur  ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili  Adnan Özkaya Tuhafiyeciler Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığına Seçilen Ali Baklacı, Tuhafiyeci ve Konfeksiyoncu esnafının son dönemde yaşadığı sıkıntıları ilettikleri CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ‘a gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur açıklamasında :” Ekonomik buhrandan dolayı sadece Şubat ayında 15 esnafın kepenk indirdiğini ifade eden  Başkanımız “esnaf borcunu kredilerle ödüyor, kredilerle ayakta kalmaya çalışıyor.” dedi. Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Esnaf Bakanlığı kuracağız söylemini desteklediklerini ifade eden kıymetli başkanımıza ve yönetim kuruluna ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu