MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN’DAN ESNAF ZİYARETİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz ve Belediye Başkan Adayı Recep Baysal ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Çalışkan, esnaf ziyaretleri sırasında işyerlerini gezerek esnafların sorunlarını dinledi. Vatandaşların dile getirdiği konuları dikkate alarak çözüm önerileri sunan Çalışkan, yerel ekonominin güçlenmesi için ortak akıl ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanı Ali Oğuz’a yapılan ziyarette, yerel ekonominin güçlendirilmesi amacıyla bir araya gelmenin önemine vurgu yapıldı. Çalışkan, ilçenin genel sorunlarını tespit edip çözüm önerileri sunmak adına bir araya geldiklerini belirtti.


Ayrıca, Şoförler Odası Başkanı Gökhan Yiğit’in de ziyaret edildiği programda, milletvekili Çalışkan, odaların genel sorunlarını dinleyip çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Heyet, ilçenin, ilin ve ülkenin genel sorunları üzerine değerlendirmelerde bulunarak, bölge insanının beklentilerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çözüm önerileri geliştirmeye çalıştı.

Belediye Başkan Adayı Recep Baysal, “Toplumumuzun her kesiminden insanların sorunlarına çözüm bulmak, bizim temel hedefimizdir. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız.” dedi.

Oda başkanlarının gösterdiği misafirperverlikleri için teşekkür eden Milletvekili Çalışkan, halkın taleplerine duyarlı bir şekilde çözüm odaklı çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Payas’tan sonra Kırıkhan ilçesindeki çalışmalarını sürdürdü. Milletvekili Çalışkan, teşkilat mensuplarıyla birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Ayrıca, Orçun ve Tayfun Kılıçoğlu’nun merhume anneleri için taziye ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Çalışkan, vatandaşlarla görüşerek sorunları dinledi ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretlerde, ilçe halkının ihtiyaçları ve talepleri üzerinde duruldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu