Mila’s Garden Kafe ve Oyun Parkı Hizmete Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sevdikleriniz ile siz keyifli zaman geçirirken çocuklarınızın da oyun parkında gönüllerince eğlenebilecekleri  Mila’s Garden Kafe ve Oyun Parkı muhteşem bir açılış töreni ile hizmete açıldı.Odabaşı mahallesinde faaliyet gösterecek olan Mila’s Garden Kafe ve Oyun Parkı’nın açılış programına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz, Hatay Esnaf Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Sanayici İş İnsanları Derneği (HASİAD) Başkanı Murat Hayzaran ve çok sayıda davetli katıldı.

Protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleşen açılış kurdelesi kesimde Böylesine güzel bir mekanı şehrimize kazandıran Kadir Bayar ve Ali Bayar’ı tebrik eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,Hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Kurdele kesimi sonrasında işletmeciler Kadir Bayar ve Ali Bayar konuklarına  mekanı  gezdirerek bilgilendirmeler yaptılar. Mila’s Garden Kafe ve Oyun Parkını çok beğenen protokol üyeleri  oyun parkında langırt ve Air Hockey oyunu oynayarak renkli görüntüler  oluşturdular. Yapılan ikramlar ile açılış programı son buldu.

Bölgeye elit bir mekan kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden işletmeciler Kadir Bayar ve Ali Bayar yaptıkları açıklamada :” Açılış programımız işletmemize yakışır bir biçimde kıymetli protokol üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti. Mila’s Garden Kafe ve Oyun Parkı Dünya mutfağından seçme yemekleri ,Dünya kahveleri, Serpme kahvaltı çeşitleri, Özel special sunumlarının yanı sıra Lüks kapalı oturum alanı, Aile bahçe oturum alanı, Çocuk eğlence  merkezi ve Açık hava sahnesi ile kısa bir zaman zarfında sektörde farkını ortaya koyarak en çok tercih edilecek mekanlar arasına girmeyi hedeflemektedir. Böylesine  geniş  hizmet ağına sahip olan bir işletmeyi bölgemize kazandırarak hemşerilerimize elit bir mekanda keyifli zaman geçirme imkanını sunduğumuz için son derece onur duymaktayız. Biz müşterilerimizi ve çocuklarını önemsiyoruz.Bu sebeple mutfağımız ve servis elemanlarımız alanında en deneyimli isimlerden oluşmaktadır. Oyun Parkımızda bölgemizin bu konuda en deneyimli ismi olan Mehmet Köse tarafından kurularak yönetilmektedir. Mila’s Garden Kafe ve Oyun Parkı bölgemize hayırlı olsun.Herkesi mekanımıza bekliyoruz.”dediler.

Mila’s Garden Kafe ve Oyun Parkı Odabaşı mahallesi Barış 3 caddesi Selin sitesi arkasında hizmet veriyor.Rezervasyon telefonu  0 534 923 32 00

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu