” Mika Design ” Ürünlerine Yoğun İlgi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz kuyumculuk sektörünün en eski ve iddialı işletmecilerinden olan  Esedoğlu  ailesinin Gümüş Takı Modelleri ve Aksesuar alanında faaliyet gösteren firmaları   “Mika Design “ Çankaya Konaklarının geleneksel olarak düzenlediği Yılbaşı Alışveriş Şenliğinde yine yoğun ilgi gördü.Birbirinden şık gümüş takı çeşitlerinin yanında kendilerine ait Buram buram tarih kokan tasarımları “ Melys “ , “Süleyman düğümü” ve “Sirius” ile  Yılbaşı Alışveriş Şenliğinde ziyaretçilerle  buluşan Mika Design program süresince ziyaretçi akınına uğradı.

Gümüş ve Altın Kaplama Gümüş modelleri oldukça beğendiklerini söyleyen ziyaretçiler  gönül rahatlığı içerisinde alışverişlerini yaptıkları “Mika Design “Gümüş Takı Modelleri ve Aksesuar Mağazası İşletmecisi Yasemin Esedoğlu’na çalışmalarında başarılar dilediler.

Çankaya Konaklarının geleneksel olarak düzenlediği Yılbaşı Alışveriş Şenliğinde yer almaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden “Mika Design “Gümüş Takı Modelleri ve Aksesuar Mağazası İşletmecisi Yasemin Esedoğlu, Program süresince görmüş oldukları ilginin ürün portföyü bakımından ne denli başarılı olduklarının en büyük göstergesi olduğunun altını çizerek Bölgemizin bir çok markasını böyle bir etkinlikte bir araya getiren Çankaya Konakları İşletmecisi Zekiye Çankaya Fakıoğlu’na teşekkür etti. Esedoğlu:” Son dönemde altın fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı gümüş takılara ilginin yoğun olması kısa sürede çok yol yürümemizde önemli rol oynamıştır. Bugün burada çok saygın markalar ile birlikte ürünlerimizi sunma imkanını bulduk. Hanımların kendi için, beylerin ise sade ama şık bir hediye olarak tercih ettiği gümüş modellerimizin yanı sıra  Altın Kaplama Gümüş modellerimiz ile yer aldığımız Yılbaşı Alışveriş Şenliğinde gördüğümüz ilgi beklediğimiz gibi oldu. Standımıza ilgi gösteren tüm ziyaretçilerimize şükranlarımızı sunuyor , Hürriyet Caddesi Ortodoks Kilisesi giriş kapısı yanında  hizmet verdiğimiz Mika Design Gümüş Takı Modelleri ve Aksesuar Mağazamıza herkesi bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu