” Mika Design ” İlgi Odağı Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Kışlasaray Lions Kulübü tarafından gerçekleştirilen 4. Kışlasaray Alışveriş şenliğine katılım gösteren birbirinden değerli markalar arasında yer alan “Mika Design “Gümüş ve Altın Kaplama Gümüş modelleri ile ilgi odağı oldu. Birbirinden şık gümüş takı çeşitlerinin yanında kendilerine ait Buram buram tarih kokan tasarımları “ Melys “ ve  yeni tasarım ürünleri ile Alışveriş Şenliğinde ziyaretçiler ile buluşan Mika Design program süresince ziyaretçi akınına uğradı.

Kışlasaray Alışveriş şenliğinde yer almaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden “Mika Design “Gümüş Takı Modelleri ve Aksesuar Mağazası İşletmecisi Yasemin Esedoğlu yaptığı açıklamasında :”İlk olarak Bölgemizin bir çok markasını böyle bir etkinlikte bir araya getirerek kusursuz bir organizasyon gerçekleştiren Antakya Kışlasaray Lions Kulübü Başkanı Emiş Karadeniz ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etmek istiyorum.Beklediğimiz gibi yoğun ilgi gördüğümüz 4. Kışlasaray Alışveriş şenliğinde tüm modellerimizin  program süresince görmüş oldukları ilgi  ürün portföyü bakımından ne denli başarılı olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi. Son dönemde altın fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı gümüş takılara ilginin yoğun olması kısa sürede çok yol yürümemizde önemli rol oynamıştır. Bugün burada çok saygın markalar ile birlikte ürünlerimizi sunma imkanını bulduk. Hanımların kendi için, beylerin ise sade ama şık bir hediye olarak tercih ettiği gümüş modellerimizin yanı sıra  Altın Kaplama Gümüş modellerimiz ile yer aldığımız  Alışveriş Şenliğinde gördüğümüz ilgi beklediğimiz gibi oldu. Standımıza ilgi gösteren tüm ziyaretçilerimize şükranlarımızı sunuyor , Hürriyet Caddesi Ortodoks Kilisesi giriş kapısı yanında  hizmet verdiğimiz Mika Design Gümüş Takı Modelleri ve Aksesuar Mağazamıza herkesi bekliyoruz.”dedi.

Gümüş ve Altın Kaplama Gümüş modelleri oldukça beğendiklerini söyleyen ziyaretçiler  gönül rahatlığı içerisinde alışverişlerini yaptıkları “Mika Design “Gümüş Takı Modelleri ve Aksesuar Mağazası İşletmecisi Yasemin Esedoğlu’na çalışmalarında başarılar dilediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu