MHP Hatay Milletvekili Kaşıkçı Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, 27.Dönem 6. Yasama yılının 1 Ekim’de başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Meclisin tatilde olduğu Temmuz-Ekim döneminde Hatay’ın ilçelerinde çalışmalarına devam eden Kaşıkçı, daha sonra tamamladığı ilçelerle ilgili TBMM’de basın toplantıları düzenlemişti. #BirFikrimVar etiketiyle Antakya ve Kırıkhan’da gençlik buluşmaları düzenleyen Kaşıkçı, Ankara’da öğrenimlerine devam eden Hataylı öğrenciler ile de buluştu.

Meclisin açılmasıyla beraber, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret eden Kaşıkçı, Hatay’da Güreş Eğitim Merkezi kurulması, Yayladağı Aydınbahçe mahallesinde gençlerin halı saha talepleri ve Karaköse mahallesinde bulunan Güreş Kulübünün minder ihtiyaçlarının giderilmesiyle ilgili isteklerini paylaştı.

Bartın’ın #Amasra ilçesinde meydana gelen maden kazasının tüm yönleriyle araştırılarak benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’nda görevlendirilen Kaşıkçı, Komisyon tarafından Kâtip Üye olarak seçildi.

1 Ekim 2022’den bu yana, ‘’Çiftçilerin pamuk desteklemelerinin arttırılması, İskenderun Düğünyurdu’nda bulunan TOKİ konutlarında yaşanan içme suyu sıkıntısı ve Samandağ ilçesinde bulunan Mileyha Sulak Alanının Korunması ‘’ hakkında söz alarak TBMM gündemine taşıyan Kaşıkçı son olarak Yayladağı ilçesinde bulunan Dağdüzü Göletinin bakımsızlığını gündeme taşıyarak göletin Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden DSİ’ye devrini talep etti.

Ayrıca,

  • Hassa ilçesinde bulunan Bintaş İlköğretim Okulu’nun yerine yeni bir okul binası yapılması,
  • Hatay’da yürütülen doğal gaz altyapı çalışmaları,
  • Hatay’da hava kirliliğinin önlenmesine yönelik çalışmalar,
  • Hatay’da restorasyon yapılması planlanan tarihi ve kültürel varlıklar,
  • Hatay’a bağlı Döver Mahallesi’nde bulunan kaynak suyunun kalite ve miktar açısından korunması için yürütülen çalışmalar ile ilgili bakanlıklar nezdinde önergeler vererek sorunların çözümü noktasında çalışmalar yürüttü.

 

MHP Genel Merkezi tarafından yürütülen ‘’ Adım Adım 2023 Köyüm Benim Sohbet Toplantıları’’ da görev alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı bugüne kadar Ardahan, Ağrı ve Kastamonu illerinde toplam 15 ilçe ve 30 köy ziyareti gerçekleştirdi.

 

Geçtiğimiz günlerde Antakya, Hassa ve Samandağ ilçelerinde STK, esnaf ve mahalle ziyaretleri yapan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı,  çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu