MHP ANTAKYA İLÇE TEŞKİLATINDAN HATDEF’E ZİYARET 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Teşkilatı, bir süre önce genel kurulunu gerçekleştiren Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu’na  (HATDEF) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı, beraberinde ilçe yönetiminden Servet Çağrı, Ali Denizli, Halil Çakır, Ahmet Aslan, Seyfettin Gök ile birlikte HATDEF Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu ve yönetimini  federasyon binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette MHP Antakya İlçe Başkanı Kanlı, “Yarınlarımız olan gençlerin uyuşturucu belasından kurtulması için çaba harcıyoruz. Yeşilay ile birlikte mutabakat sağlayarak Türkiye geneli bir proje düşünüyoruz. Özellikle gençleri spora teşvik amacıyla projeler düşünüyoruz. 

2023 hedefi doğrultusunda güçlü bir ülke olmak için çaba gösteriyoruz. Türk parasız yaşar ama vatansız yaşayamaz. Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için her platforma birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HATDEF Başkanı Taşçıoğlu, “Dernekler olarak uyuşturucu ile mücadele konusunda birlik ve beraberlik içinde alışmaya hazırız. Kendi kriterlerimiz doğrultusunda hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmadık, olmayacağız. 15 gün önce genel kurulumuzu yaptık. Hiç bir zaman yıkıcı değil çözümden yana olmaya gayret ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu