MHP Altınözü İlçe Kadın Kolları öğretmenleri unutmadı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Altınözü’nde görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

MHP Altınözü Kadın Kolları Başkanı Fatma Türk gerçekleştirdiği ziyarette öğretmenlere çiçek takdiminde bulundu ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Türk, öğretmenliğin meslekten öte bir yaşam tarzı olduğuna değinerek “Fedakârlık üzerine inşa edilen bir meslek. Onun için öğretmenlerimizden öğrenecek çok şeyimiz var” ifadesini kullandı.

EĞİTİM ORDUMUZUN NEFERLERİ ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

Ziyaretlerinde öğretmenlere çiçek vererek günlerini kutlayan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Türk, öğretmenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiklerini ifade ederek, “Altınözü Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Türkmenoğlu, Lokman Hekim MTAL Lisesi Müdürü Abdullah Turunç ve öğretmenlerimizi, Atatürk Ortaokulu Müdürü Bestami Uzun ve öğretmenlerimizi, Atatürk İlkokulu Müdürü Mehmet Sürmelioğlu, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürümüz Mehmet Levent ve öğretmenlerimizi, Cumhuriyet ilkokulu Müdürü Burcu Kuru ve öğretmenlerimizi, Kültür Evi Müdürü Leyla hanımı, İlçe Spor müdürlüğümüzde Hilmi hocam ve Ömür hocamızı ziyaret edip öğretmenler günlerini kutladık.  Özveriyle kutsal mesleğini icra eden tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun” dedi.

Görevi başında şehit edilen, ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum diyen Türk, “ Eğitim ordumuzun neferleri öğretmenlerimizin gününü canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu