Mezun Öğrenciler Kariyer Rehberliği Programına Katıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizin başarılı okulları arasında yer almasının yanında Endüstri 4.0 eğitim anlayışı ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Özel Antakya Teknokent Koleji Kariyer Rehberliği Programları ile de farkını ortaya koymaya devam ediyor. Her programda işinin uzmanı konukları okulda öğrenciler ile buluşturan Kariyer Rehberliği Programının bu haftaki konukları Antakya Teknokent Koleji mezunları Salim Çimen ve Süleyman Emre Altuncu oldular.Okulun konferans salonunda gerçekleşen programa Antakya Teknokent Koleji kurucusu  Emrullah Avcı , Okul müdürü Fırat Güvercin,Yöneticiler,Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Antakya Teknokent Koleji Müdürü Fırat Güvercin yaptığı açıklamada:”Antakya Teknokent Koleji Kariyer Rehberliği Programı kapsamında, öğrencilerimize kariyer yolculuğunda ışık tutmak ve farklı deneyimler aktarmak adına mezunlarımızla öğrencilerimizi buluşturduk.

Mezunlarımız Salim Çimen ve Süleyman Emre Altuncu lise öğrencilerimiz ile okulumuzda bir araya geldiler. Mezun öğrencimiz Salim Çimen; okulumuzun en büyük avantajlarından biri olan EUROPASS belgesi ile yurt dışında (Kanada) sahip olduğu iş imkanını ve bu süreçteki deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşarak  kariyer yolculukları, hedefleri, akademik süreçler ve meslek seçimi ile ilgili kavramları örneklemelerine katkı sağlamıştır.

Bilgi birikim ve deneyimlerini paylaşarak öğrencilerimizin gelişimlerine sunmuş oldukları katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

Kariyer Rehberliği Programının finalinde mezun öğrenciler  Salim Çimen ve Süleyman Emre Altuncu’ya Antakya Teknokent Koleji Müdürü Fırat Güvercin tarafından plaket takdimi yapıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu