Meze Lezzetleri ile fark yaratan bir işletme : ”Antakya Meze Evi”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Dünya mutfakları arasında iyi bir yere sahip olan Hatay mutfağının en vazgeçilmezlerindendir mezeler. Birde bu mezeleri usta bir el yapmışsa o zaman lezzetine doyum olmaz.Sabah kahvaltıda,öğle ve akşam öğünlerinin vazgeçilmezi olan mezeler Antakya Meze Evi’nde en leziz biçimde hazırlanıyor.Yılların deneyim ve tecrübesi ile Onur Ozan müşterilerine sunduğu günlük taze meze lezzetleri ile tam not almayı sürdürüyor.Tüm meze çeşitlerinin bulunabileceği işletmede aynı zamanda yöresel ürünler ve günlük taze yoğurt da bulunabiliyor.

Meze konusunda oldukça iddialı olduklarını ifade eden Antakya Meze Evi İşletmecisi Onur Ozan yaptığı açıklamasında :” Hatay mezeleri ülkemizde en yaygın olan ve en çok sevilen mezeler arasında yer almaktadır.Hatay mutfağı için oldukça önem arz eden bu lezzetleri en leziz biçimde sunmak adına en iyi malzemeleri kullanıyor her gün taze taze hazırlıyoruz. Meze yapmak ustalık ister hijyen konusunda taviz vermeyerek en taze malzemelerden günlük olarak mezelerimizi yapmaktayız.Günlük yaptığımız mezeler arasında Humus,Cevizli Biber,Süzme Yoğurt,Biber Yoğurtlama,Patlıcan Yoğurtlama,Abugannuş,Usta Meze,Şu Meze,Zengin,Zeytin Salatası ve Kereviz Mezesi yer almaktadır.Hiç bir lezzetimizi ayırt etmeden tüm mezelerimiz için damak çatlatan lezzetler diyebiliriz. Kilo ile yaptığımız satışımızın yanında porsiyon olarak da satışımız vardır. İşletmemizde aynı zamanda yöresel lezzetlerimizin yanında günlük taze yoğurt satışımızda vardır. Evlere servisimizde mevcuttur.Lezzetlerimize gösterdikleri yoğun ilgi ile bizleri bugünlere getiren kıymetli müşterilerimize teşekkür ediyor,Halen lezzetlerimizi tatmayan varsa işyerimize bekliyoruz.”dedi.
Antakya Meze Ekinci mahallesi Zirve caddesi İnal apartmanı 6 Zirve Sitesi karşısı İnal Apartmanında faaliyet gösteriyor. Sipariş telefonu 0 544 733 68 33

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu