Meşhur Humus ve Bakla Müşterileri İle Buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

6 Şubat tarihinde gerçekleşen asrın felaketi sonrasında zorunlu olarak hizmete ara veren Antakya’nın meşhur Bakla ve Humus ustası Hasan Çayırcı ,Yapılan çalışmalar neticesinde Semerciler Çarşısındaki mekanında müşterileri ile yeniden buluştu. Tarihi Semerciler Çarşısında bulunan işyerlerinin zarar görmesinden dolayı Şirince mahallesinde bulunan evlerinde hijyenik bir ortamda hazırladıkları humus ve baklayı talepler doğrultusunda Hatay’ın her yerine kargo ile göndererek Ramazan ayı boyunca bu muhteşem lezzetleri müşterilerine ulaştıran Hasan Usta’nın yeniden işyerini faaliyete açması hem semerciler çarşısında hem de müşterileri arasında sevinçle karşılandı.

Yeniden İşyerimizdeyiz….

Yeniden işyerlerinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çayırcı Hasan Usta yaptığı açıklamasında:” Herkes gibi bizimde  de büyük acılar yaşadığımız  asrın felaketinden zarar gören herkese başsağlığı ve geçmiş olsun dileği ile cümleme başlamak istiyorum. Rabbim bizlere bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Hatay’ı ilk günden itibaren terk etmeyen bir esnaf olarak en iyi yaptığımız iş olan Bakla ve Humus konusunda aldığımız yoğun talepler doğrultusunda depremin hemen sonrasında çalışmalarımıza başlamıştık.Mübarek Ramazan ayı boyunca iftar sofralarından humus eksik olmasın diye var gücümüzle çalıştık.Şimdi de şükürler olsun Semerciler Çarşısındaki yerimizdeyiz. Müşterilerimizin bizlere gösterdikleri yoğun ilgiden ne denli özlendiğimizi anlıyoruz.

 

Çarşımız ciddi anlamda zarar görmüştü ve içerisinde yürünemeyecek haldeydi. Koordinatör valilerimiz başta olmak üzere Afad ve Belediye ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde kısa sürede çarşımızı kullanılabilir hale getirdik. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Bakla ve Humusu  dedemiz merhum Muharrem Çayırcı ve Merhum babamız Halef Çayırcıya borçluyuz. Onlardan devraldığımız bayrağı en iyi biçimde taşımak adına var gücümüz ile çalışmaktayız.Şükürler olsun yuvamızdayız ve meşhur lezzetlerimizi özleyen herkesi Semerciler Çarşısına bekliyoruz.”dedi.

Çayırcı Hasan Usta’nın meşhur humus ve baklası  için iletişim numarası 0 538 780 22 22

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu