Mehmet Usta’dan Special Bir Lezzet : “ Meyveli Haytalı “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yaz aylarının serinletici tatlılarından biri olan Haytalıyı 12 yıldır Vali Göbeğinde hizmet verdiği tezgahında special bir sunum ile meyveler eşliğinde sunmaya başlayan Mehmet Usta bu muhteşem lezzeti ile ilgi odağı oldu. 12 yıldır Vali Göbeğinde olan Mehmet Usta 60 yıl bu işi en güzel biçimde yapan Amcasından öğrendiği mesleğinde aslında oldukça eski bir isim. Hemen her gün açtığı stantında saat : 16:00 da başlayan mesaisini gece 03:00’te bitiriyor. Meyveli Haytalı başta olmak üzere Limon dondurması,Güllü dondurma ve Buzlu haytalı lezzetlerini müşterilerine sunan Mehmet Usta uygun fiyatları ile de takdir toplayan bir isim olarak çıkıyor karşımıza.

Meyveli haytalıyı hazırlarken bu kadar beğenileceğini düşünmüyordum diyen Mehmet Aydın,Gördüğü yoğun ilgi karşısında special sunumu olan meyveli haytalıyı günden güne daha da geliştirerek bugünkü haline getirdiğinin altını çizerek herkesi bu muhteşem lezzeti tatmaya davet etti.Aydın:” Ürünlerimin tamamını ben yapmakayım.Hijyen ve müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımdır.

Günün ilk saatlerinde başladığım çalışmamda akşamüzeri müşterilerime sunacağım Haytalı ve dondurma çeşitlerini hazırlamaktayım.Daha sonra meyveli haytalı da kullanacağım  meyveleri en tazelerinden almaktayım.Kullandığım meyveler arasında Kivi,Çilek,Muz,Şeftali,Armut,Üzüm,Ananas,Kiraz ve Nar bulunmaktadır. Gördüğünüz gibi meyveler arasında en leziz olanları kullanmaktayım.Meyveli haytalımızı normal be Jumbo boy olarak iki farklı şekilde sunum yapmaktayım.Tadanların müptelası olduğu ve sık sık bu lezzeti tatmak üzere tezgahımıza geldiğini söyleyebilirim. Fiyatlarımızın uygunluğu da bir başka beğeni toplayan özelliğimizdir.Herkesi bu muhteşem lezzeti tatmak üzere Vali Göbeğinde ki stantımıza bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu