“MEHMET MUZAFFER OKAY” YILIN ZİRAAT ODASI BAŞKANI SEÇİLDİ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Seçildiği günden bu yana özveri ve gayretiyle gönüllere taht kuran Antakya Ziraat Odası Başkanı Mehmet Muzaffer Okay, yılın ziraat odası başkanı seçildi.

Tarım işiyle uğraşan, çiftçi bir ailenin evladı olarak henüz çocuk yaşta çiftçilik ve üreticilikle hayata başlayan ve kendini toprağa adayan Mehmet Muzaffer Okay, Ergin Medya’nın düzenlediği “Hatay’ın Değerleri Yılın Enleri” projesinde Yılın Ziraat Odası Başkanı onuruna layık görüldü.

Babası Arif Okay’ın vefatının ardından 2 bin dönüm arazinin sorumluluğunu alarak çiftçi ve üretici olarak memleket ekonomisine katma değer sağlayan Okay, kayyum başkan yardımcısı olarak görev aldığı Antakya Ziraat Odası Başkanlığına 2019 yılında gösterilen teveccühle seçildi.

Göreve seçildiği günden bugüne içinde bulunduğu çiftçiliğin sorunlarının çözümü için gecesini gündüzüne kattı. Üst düzey devlet bürokratlarıyla ikili ilişkileri sıcak tutarak her platformda üyelerinin hakkını savundu.

Seçkin kişilerden oluşan ziraat odası yönetim kuruluyla birlikte uyum içinde çalışarak odayı daha saygın konuma getirdi.

MEHMET MUZAFFER OKAY KİMDİR?

1964 yılında Antakya’da doğdu. İlkokul ve ortaokul tahsilinin ardından babasının vefatı üzerine erken yaşta çiftçiliğe başladı. Tarım sektöründe başarılı bir çiftçi olarak aile şirketini zirveye çıkardı. Özel işi yanında toplum yararına çalışmalarda da önemli hizmetler gerçekleştirdi. Yüksek Ziraat Mühendisi olan eşiyle birlikte 2 çocuk sahibi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu