MEHMET DELİ “KÜSKÜNLÜKLERİ BİR KENARA BIRAKARAK, KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI GÜÇLENDİRMELİYİZ”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Ramazan Ayı’nın başlamasıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulmasını diledi.

Başkan Mehmet Deli, açıklamasında; “Huzurun, maneviyatın, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu ayda, küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakarak herkese karşı hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Ramazan ayında tüm Müslümanların en yakınından başlayarak ihtiyaç sahibi komşu ve akrabalarına paylaşım duygusu içerisinde yardım ellerini ulaştırmalıdır. Toplum olarak dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile On Bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış ve huzur getirmesini temenni eder, başta Kumlu’lu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu