Medeniyetler Korosu Hatayspor İçin Tribündeydi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Şehrimizin bir arada yaşama kültürünün sahnede vücut bulmuş hali olan Antakya Medeniyetler Korosu Süper Lig 21.Hafta karşılaşması olan Atakaş Hatayspor-Galatasaray maçında  takımımıza destek olmak adına tribünlerde yerini aldı. Sahne kostümleri ile tribüne gelen Antakya Medeniyetler Korosu oluşturdukları renkli görüntüler ile yayıncı kuruluş ve tüm taraftarların ilgi odağı oldu.

Geçtiğimiz gün Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık için maçın 6.dakikasında sahadaki futbolcular, hakemler ve taraftarlar tarafından yapılan anma sırasında Antakya Medeniyetler Korosu üyelerinin yüzlerine merhum futbolcu Ahmet Çalık’ın maskelerini takmaları büyük takdir toplarken  bu hareket bol bol objektiflere poz oldu.

Maç boyunca desteğini sürdüren Antakya Medeniyetler Korosu üyeleri  Atakaş Hatayspor’un 4-2 kazandığı maçın sonunda  uzun süre takımızı ayakta alkışladı.

Yurt içi ve Yurt dışı bir çok platformda Ülkemizi ve şehrimizi en iyi biçimde temsil eden Antakya Medeniyetler Korosunun Galatasaray maçında Atakaş Hatayspor’a destek olmak adına böyle bir organizasyon yaptıklarını ifade eden Şef Yılmaz Özfırat , Destek vermeye geldikleri önemli maçta  çok güçlü rakibimiz olan Galatasaray’ı hem oynadıkları futbol hem de attıkları 4 gol ile yenen  Atakaş Hatayspor’u yürekten kutladıklarının altını çizerek  Medeniyetler şehrinin takımına verdikleri destekten dolayı koro üyelerine de teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu