Mantar yetiştiriciliği için eleman alınacak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın girişimleriyle ilçede üretilen ve ailelere ciddi katkı sağlayacak olan Mantar Yetiştiriciliği Projesi sayesinde bu işi öğrenmek ve gelecekte bu mesleği yapmak isteyenler için yeni elemanlar alacak.

Hatay’ın Yayladağı İlçesi’nde Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın girişimleriyle ilçede üretilen ve ailelere ciddi katkı sağlayacak olan Mantar Yetiştiriciliği Projesi sayesinde bu işi öğrenmek ve gelecekte bu mesleği yapmak isteyenler için yeni elemanlar alacak.  Yayladağı İlçesi’nde üretimi yapılan ve her geçen gün ürün ile ciddi gelir kaynağı kapısı olan Mantar Yetiştiriciliği Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Yayladağı Belediyesi tarafından projelendirilen ve mesleğin geleceğe aktarılması için girişimlerde bulunan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, mantar yetiştiriciliği mesleğini öğrenmek ve gelecekte bu mesleği yapmak isteyenlerin başvurularını beklediklerini belirtti.

Mantar Yetiştiriciliği mesleğine yapılacak olan başvurularla ilgili bir açıklama yapan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “İlçemizde üretilen ve ciddi bir gelir kaynağı haline gelen ‘Mantar Yetiştiriciliğini güçlendirmek ve vatandaşlarımızı üretime dahil etmek amacıyla ilçemize bir proje daha kazandırdık. 10 ay sürecek ve sektöre yüksek ölçüde katkı sağlayacak bu projede çalışmak, meslek öğrenmek ve gelecekte bu işi yapmak isteyen 18 ile 40 yaş arası vatandaşlarımızı bekliyoruz. Projenin ön başvurusu 4 Ekim’de sona eriyor. Projelere başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız Yayladağı Belediyesi veya Yayladağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etmeleri gerekmektedir” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu