MANCHESTER UNITED – GALATASARAY MAÇI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM ŞUNLAR;

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1- Bruno Fernandes’in, kötü durumdayız ama Türkiye liginden bir takıma yenilecek kadar değil, açıklaması için bu galibiyet muhteşem bir kapak hükmünde.

2- Kaan Ayhan ve Torreira çıkana kadar inanılmaz enerji koydular, inanılmaz mücadele ettiler.

3- Sezon başında, farkında mısınız Galatasaray UEFA Kupası kazanan kadrodan daha güçlü bir kadro kuruyor dediğimde bunu kastetmiştim.

4- Mertens kısa sürede zekasıyla ve tecrübesiyle Casemiro’yu attırdı, penaltıyı yaptırdı. Lakin İcardi’nin penaltı kabusu devam etti.

5- Manchester United oyuncuları kendi saha ve seyircisi önünde bir çok pozisyonda eli ayağına dolaşırken İcardi’nin 3 kişinin arasından klas aşırtma yapması seviyesini bir kez daha gösterdi. İcardi yine şapkadan tavşan çıkardi.

6- Futbol ilginç bir oyun. Gol atana kadar sahanın en kötüsü olan Kerem’e gol nasip oldu. O ana kadar sahanın en iyisi olan Davinson ise gole sebebiyet veren hata yaptı.

7- Daha önce Old Traford’da Boliç ve Tello ile Fenerbahçe ve Beşiktaş galibiyetler almışlardı. Galatasaray 3’lemeyi Manchester’i 3’leyerek tamamladı. İngiliz taraftarların evlerinde Türk takımlarına yenilirken gözlerindeki o endişeyi seviyorum. Galatasaray bugün ingilizlerin evini başlarına geçirdi. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu