Lojistikte Güneyin Parlayan Yıldızı :”Hatay Doğru Taşımacılık”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz lojistik sektöründe uzun yıllardır kusursuz bir biçimde faaliyet gösteren Şaban Doğru Karaahmetli yönetimindeki Hatay Doğru Taşımacılık ,Hatay’dan tüm Türkiye’ye tüm Türkiye’den de Hatay’a günlük karşılıklı yaptığı sevkiyatlar  ile güneyin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarında hizmetlerinden hiçbir şart altında  taviz vermeden  hizmet verdiklerinin altını çizerek açıklamasına başlayan Hatay Doğru Taşımacılık İşletmecisi Şaban Doğru Karaahmetli:” Taşımacılık sektörüne kattığımız yeni değerlerle Türkiye’de öncü firma ünvanı ile Türkiye’nin dört bir yanında aranılan firma olmak adına var gücümüzle çalışmaktayız. Değişime ve yeniliğe açık şirket yönetme anlayışımız, gelişen teknolojiye birlikte uyguladığımız taşımacılık sistemi, alanında profesyonel personelimiz, geniş araç filomuz, aktif, etkin, hızlı, güvenilir ve emniyetli hizmet anlayışımız ile fark yaratarak karayolu Ulaşım sektörünün öncü firması olmak adına yolumuza emin adımlar ile devam ediyoruz.

Müşterisini tüm değerlerinin merkezine yerleştiren Doğru Taşımacılık olarak; rakabetçi piyasa koşullarında düşük fiyat ve yüksek kaliteyi müşterilerimize sunuyoruz, başarı odaklı, takım çalışması ve sürekli gelişime önem veren, cazibe merkezi ve inovatif bir kuruluş olmaya değer veriyoruz.Çevreye ve topluma karşı sorumluluklarımızı bilerek eksiksiz bir şekilde bu sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Müşterilerimize hızlı,güvenilir, garantili kargo imkanını sunuyoruz.

Kusursuz hizmet adına ekip arkadaşlarımız ile birlikte ellerinden gelenin fazlasını yaptığımız işletmemizde  bizleri  tercih ederek  ve bugünlere gelmemizde  büyük payları olan kıymetli müşterilerimiz  başta olmak üzere emektar çalışanlarımıza teşekkür ediyor ,Hızlı,günenilir ve uygun fiyatla taşımacılık için herkesi işyerimize bekliyoruz.”dedi.

Haraparası mahallesi Ebubekirağa  iş hanı No:2 adresinde faaliyet gösteren Hatay Doğru Taşımacılığa  0 326 225 25 04 ile 0 326 225 25 05 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu