Ligin en az gol atan takımı, ligin en az gol yiyen takımına konuk oluyor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor 17 maçta rakip kaleye sadece 15 gol atarak ligin en az gol atan takımı oldu. Galatasaray ise 17 maçta sadece 13 gol yiyerek ligin en az gol yiyen takımı konumunda yer alıyor
Süper Lig 19’uncu hafta maçında lig lideri Galatasaray’a konuk olacağı maçın hazırlıklarına başlayan Atakaş Hatayspor, zorlu maçta rakibinden 1 puan koparmaya çalışacak. Dünya Kupası dönüşü çıktığı 4 maçta da galibiyetle tanışamayan ve 18’inci haftayı 17 puanla 16’ncı sırada küme düşme potasında tamamlayan Hatayspor, özellikle hücum anlamında ciddi sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Şu ana kadar ligde çıktığı 17 maçta rakip kaleye sadece 15 gol gönderen Bordo-Beyazlılar ligin en az gol atan takımı konumunda bulunuyor. Hatayspor kendi kalesinde 29 gol görerek en çok yiyen takımlar arasında yer alıyor. Öte yandan haftayı derbi moraliyle kapatarak liderliğini perçinleyen Galatasaray ise ligde en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Sarı-Kırmızılar 17 maçta rakip ağlara 32 gol atarken kendi kalesinde ise sadece 13 gol gördü.
BOŞ KALEYE DAHİ ATAMIYOR!
Gol yollarında sıkıntı yaşayan Hatayspor, pozisyona girmekte ise zorlanmıyor. Dünya Kupası dönüşünde Giresun’la 1-1 beraber kaldıktan sonra Fenerbahçe’ye 4-0’la boyun eğen sonrasında ise Ümraniye ile 2-2, Antalya’yla 0-0 beraber kalan Bordo-Beyazlılar bu maçlarda çok sayıda net gol pozisyonundan yararlanamadı. Bertuğ Özgür Yıldırım, Ayoub El Kaabi ve Ze Luis’le yakaladığı çok net fırsatları cömertçe harcayan Bordo-Beyazlılar, geçen haftada Antalya maçında Muhammed Mert’in topu boş kale yerine auta atmasıyla galibiyetten oldu.
HATAYSPOR GOL ÇALIŞACAK
Geçen hafta oynanan ve golsüz sona eren Antalya maçında kaçan pozisyonlara çok sinirlenen ve tepkisi ekranlara yansıyan teknik direktör Volkan Demirel’in ligin kalan maçlarında daha üretken bir Hatayspor için oyuncularına şut idmanı yaptırması bekleniyor. Taraftarlar, oyuncularına alınacak her puanın altın değerinde olacağını hatırlatan Volkan Hoca’nın takımın gol sorununu çözmek için gerekli çalışmayı yaptırmasını bekliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu