Ligde 5 maç sonra kazanan Hatayspor evinde 6 maçtır yenilgi yüzü görmüyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geriden gelerek Trabzon’u yıkan Hatayspor, haftayı küme düşme potasının üzerinde tamamladı. Gaziantep ve Kasımpaşa maçlarında 6 puan hedefleyen Bordo-Beyazlılar üst sıralara tırmanmak istiyor

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında konuk ettiği Trabzonspor’u 2-1 yenen Atakaş Hatayspor, 5 maç sonra 3 puanla tanıştı. Ligde son galibiyetini 14. haftada İstanbulspor’u 1-0 yenerek alan Hatayspor, sonrasındaki 5 karşılaşmada 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet 3 puan alabildi.

Süper Lig’in 20. haftasını maç yapmadan geçen bordo-beyazlılar, sahasında ağırladığı Trabzonspor’u 2-1 yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Hatayspor, Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 20’ye yükseltti.  Hatayspor, evindeki yenilmezlik serisini ise 6 maça çıkardı.

Sezonun ilk maçında Gaziantep FK’ye 2-1 yenilen ve ardından Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Hatayspor, konuk ettiği Yuketel Kayserispor’a da 4-0 mağlup oldu.

Hatayspor, Yukatel Kayserispor mağlubiyetinin ardından evinde oynadığı 6 maçta üçer galibiyet ve beraberlikle 12 puan topladı.

Söz konusu dönemde Corendon Alanyaspor (1-0), Beşiktaş (2-1) ve Trabzonspor (2-1) maçlarını kazanan Hatayspor; Medipol Başakşehir (3-3), Bitexen Giresunspor (1-1) ve Fraport TAV Antalyaspor (0-0) karşılaşmalarını beraberlikle tamamladı.

Küme hattından uzaklaşmak isteyen Hatayspor, ligin 22. haftasında 1 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu