Lale Hediyelik Organizasyon Fark Yaratıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Yaklaşan sevgililer günü öncesi hareketlenen hediyelik ürünler ve organizasyon sektörünün son dönemde parlayan yıldızı Lale Hediyelik Organizasyon fark yaratmaya devam ediyor. Sevgililer Günü için yaratıcı bir hediye düşünenler şimdiden siparişleri konusunda Lale Hediyelik Organizasyonu tercih ederek bu alanda ne denli başarılı bir firma olduğunu gözler önüne serdiler. Fark Yaratan Eşsiz hediyelik ürünlerinin yanı sıra kişiye özel baskılı tasarım hediyeler, nikah şekeri, doğum günü, özel gün magnet ,düğün davetiyesi ,canlı çiçek,düğün, kına, nişan ,doğum günü ,açılış  ve evlilik teklifi organizasyonları , Gelin arabası süsü  ve çelenk siparişleri ile  kusursuz hizmet veren Lale Hediyelik Organizasyon uygun fiyatları ile de takdir toplayan bir firma olarak çıkıyor karşımıza.

Hayallerim Sayesinde Bu İşi Kurdum..

Genç ve başarılı işletmeci Lale Çoğal hayelleri sayesinde böyle bir işe başladığını ifade ederek başladığı açıklamasında :” Ben çok hayal kuran biriyim. Kendi hayallerim ve İnsanların özel günlerin de kurduğu hayaller benim için ilham kaynağı oldu. Yaptığım her organizasyonda bir hayali daha gerçekleştirmiş olmanın sevincini yaşıyorum. Lale Hediyelik Organizasyonda son derece şık hediyelik modellerimiz ve yaptığımız organizasyonlar ile sektörde fark yarattığımızı düşünüyorum. Alanında deneyimli güler yüzlü ekip arkadaşlarım ile birlikte en kusursuz hizmeti vermek adına var gücümüz ile çalışıyoruz. Hizmetlerimize hız kesmeden de devam edeceğiz. Hediyelik modellerimizi ve yaptığımız organizasyonlarımızı İnstagram sayfamız olan @lale_hediyelik_organizasyon da düzenli bir biçimde paylaşmaktayız. Yaptığımız işleri oradan görebilirsiniz. Bugüne kadar tercihleri ile bizleri marka haline getiren tüm müşterilerimize ve son dönemde işbirliği yaparak güzel çalışmalara imza attığımız Öztoprak Pastanesi ailesine teşekkür ediyorum. ”dedi.

Serinyol üzeri 2.küme evler sokak. no:26/D  Karaali mahallesi  girişi Şok market altında faaliyet gösteren Lale Hediyelik Organizasyon iletişim numarası 0 530 946 30 90

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu