Kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Trafik ekipleri, trafikte kazaların önlenmesi ve güvenliğinin artırılması amacıyla denetim gerçekleştirdi. Hatay genelinde yapılan denetimlerde kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı

Trafiğin denetlenmesinden ve düzenlenmesinden sorumlu ekipler tarafından, kırmızı ışık ihlali, seyir halinde cep telefonu kullanımı, ters yön, hatalı park, emniyet kemeri ve kask gibi ihlallere yönelik 19-21 Ocak 2022 tarihleri arasında Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri ile denetim gerçekleştirildi. Bu denetimlerde 537 araç ve araç sürücüsüne ilgili maddelerden idari para cezası uygulandı.
KIŞ LASTİĞİ DENETİMİ
Karlı ve buzlu yollarda trafik kazalarının önlenmesi, güvenli bir trafik ortamının sağlanması amacıyla 21-24 Ocak 2022 tarihleri arasında 15 ekip 30 personelin katılımı ile ‘Kış Lastiği Denetimi’ gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde bin 49 araç ve sürücüsü kontrol edildi.
KEMER TAKMAYAN 230 SÜRÜCÜYE PARA CEZASI
Trafik güvenliğinin arttırılması, kazaların önlenmesi, trafik kazası sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi, sürücülerin ve yolcuların trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla 20 Ocak 2022 tarihinde “Emniyet Kemeri Denetimi” gerçekleştirildi. Denetlenen bin 683 araç içinde, emniyet kemeri kullanmayan 230 sürücüye ilgili maddelerden trafik idari para cezası uygulandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu