Kupaları Davul Zurna İle Kutladılar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyespor Wushu Takımı 4-14 Temmuz tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği kupaları davul zurna ile kutladılar.Çalışmalarını sürdürdükleri Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübü önünde sergiledikleri kupaların önünde halay çekerek kutlama yapan Hatay Büyükşehir Belediyespor Wushu Takımı sporcularına ,takım arkadaşları ve ailelerde eşlik etti.

Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasına 7 sporcu ile katılan Hatay Büyükşehir Belediyespor, zorlu ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda 2 ikincilik ve 1 üçüncülük derecesi elde etti. Mavi-beyazlılarda Ömer Faruk Dere ve Murat Akman, kendi kategorilerinde ikinci olurken Mehmet Kemal Çelik de üçüncü olarak Hatay’a büyük gurur yaşattı.Başarı ele eden sporcular bu turnuvada kazandığı derecelerle ülkemizi Avrupa, Avrasya ve Balkan şampiyonalarında temsil etme hakkı kazandı.

4-14 Temmuz tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’ndasporcuları ile birlikte kendi kategorisinde Türkiye İkinciliği elde eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Wushu Takımı Antrenörü  Murat Akman  sporcuları ile gurur duyduğunu ifad ederek başladığı açıklamasında :” Hatay Büyükşehir Belediyespor Wushu Takımımız Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu.Elde ettiğimiz bu başarının yanında geçtiğimiz günlerde İskenderun ilçesinin kurtuluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen Kick Boks turnuvasında Hatay Büyükşehir Belediyesi Kick Boks Takımımızın elde ettiği 2 birincilik,2 ikincilik ve 2 üçüncülük  derecelerini kutlamak üzere böyle bir kutlama gerçekleştirdik. Derece elde eden tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Ülkemizi Avrupa, Avrasya ve Balkan şampiyonalarında temsil edecek sporcularımızın oradan da derece ile döneceklerine inancımın tam olduğunu belirterek hepsine başarılar diliyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu